- Niebo
- Borówka
- Szary
- Porzeczka
- Arbuz
- Truskawka
- Pomarańcz
- Banan
- Jabłko
- Szmaragd
- Czekolada
- Węgiel
-
Statystyki forum
-
Tematów9 469
-
Postów245 852
-
-
Statystyki użytkowników
-
Użytkowników761
-
Najwięcej dostępnych8 324
Najnowszy użytkownik
areksocha
Dołączył -
-
Nowe Posty
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Przez Gość w kość · Napisano
🤔... spełniają swoje zadanie, taka rozrywka🤷♂️ czasem odrobinę się martwię... ... widziałem kiedyś taki film "Idiokracja", nic godnego polecenia, ale była tam scena, którą zapamiętałem🤷♂️ -
Przez inneFora · Napisano
Jest dość dobry preparat na pasożyty , znany od dziesiątków lat. To permethrinum (permertryna). Na początku był w preparatach pasożytniczych dla kotów . Ale ze względu na silne działanie ograniczono do je prepreparatów dla psów. Szerokie i szybkie działanie przeciwpasożytnicze jest tu wielkim plusem. Obecnie permetryna pojawiła się w szamponie leczniczym sora forte. -
Przez teodor44 · Napisano
W związku z komentarzami, dotyczących zwierząt, które odżywiają się zwierzętami oraz, że zwierzęta karmione są innymi zwierzętami. Nieświadomi, że w stworzonym systemie duchowo - informacyjnej całości. Wszystkie zwierzęta za pokarm miały wszelkie rośliny z nasieniem i bez nasienia (Rdz 1,30) Natomiast prarodzice, zjedzonym owocem banana, bez nasienia, nie dla was, dla zwierząt (Rdz 1,29) W systemie duchowo - informacyjnym uczynili destrukcję, czyli falowe zakłócenia, w oddziaływaniach informacyjnych, wszelkich rodzajów informacji ze wszechinformacją - informacja dla całości i o całości wszelkich rodzajów informacji (Rdz 3) W nowym systemie duchowo - informacyjnej całości, będą pokarmem dla zwierząt, wszelkie rośliny z nasieniem i bez nasienia. Według ( Iz 65,25; 11,6-9) -
-
Przez Victoria · Napisano
Dionizy pisze do dziś z przerwami, a jak sprawdziłam to ciebie nie było parę lat. Wiem, bo go z ogromną ochotą podczytuję ;)) -
-
-
Przez KapitanJackSparrow · Napisano
Yyy jesteśmy nie w podobnym, tylko takim samym, w XXI -
Przez Antypatyk · Napisano
Witaj Tosiu... Dyzio rzadko bo rzadko, ale czasami jeszcze wpadnie pokolorować nam świat...
-
-
Najnowsze Tematy
-