- Niebo
- Borówka
- Szary
- Porzeczka
- Arbuz
- Truskawka
- Pomarańcz
- Banan
- Jabłko
- Szmaragd
- Czekolada
- Węgiel
Inne
Pozostałe
Fora
-
Dom i Ogród
Forum Budowlane. Forum Ogrody. Forum Dom. Dyskusje na temat remontów naszych domów, urządzania ogródka. Pomysły na dekoracje naszych wnętrz.
- 1 330
- Jakie wapno najlepiej spra…
- Przez shatteredcode
-
- 89
- Las
- Przez Astafakasta
-
Statystyki forum
-
Tematów9 587
-
Postów255 326
-
-
Statystyki użytkowników
-
Użytkowników884
-
Najwięcej dostępnych8 477
Najnowszy użytkownik
Pokraka
Dołączył -
-
Nowe Posty
-
Przez Vitalinka · Napisano
Myślałam, że mógłbyś się przekwalifikować lub przebranżowić na coś pożyteczniejszego dla ogółu, ale jak sobie tam chcesz🙂 -
-
-
-
-
Przez Vitalinka · Napisano
...aaa to wybierz sobie jakiś post fajny i się do niego odnieś, albo sam zrób jakąś zagadkę🙂 -
-
Przez przewrotna · Napisano
Wzajemnie 🙂 Ja też dzisiaj z do skoku. -
-
-
Przez brum · Napisano
Tiaaa... Pisanie w pewnym miejscu powoduje jednak nieodwracalne zmiany w mózgu. 😁 -
-
-
Przez Pokraka · Napisano
Muszę jeszcze pranie iść zdjąć. Takie to rozrywki starszych pań 😏 -
-
-
Przez Spaghetti · Napisano
Elegancko i całe szczęście, że nie samo Prosecco Brum 😎 -
Przez Pokraka · Napisano
Jak nie? Jeśli o czymś wiesz to na bank dlatego, że to aTwoje osobiste doświadczenie 😉 -
Przez zielona_mara · Napisano
Oki dzisiaj to tak bardziej z doskoku... wzięłam się za malowanie kuchni. Jutro powinnam skończyć... Trafiłam kiedyś na forum fotograficzne tam też fajne zdjęcia można obejrzeć i dodatkowo coś się dowiedzieć... tylko forumek jest mało aktywny jako zamiennik <reklama>... na nastroiły bardziej widać życie tym bardziej teraz jak tyle osób przeszło tu... Miłego wieczoru : ) -
Przez brum · Napisano
Dziś już gotować nie będę. Zostaje tylko śpiew, zabawa i taniec! -
Przez brum · Napisano
Jak już nie wiadomo jak komuś dokuczyć albo go obrazić to się wyciąga oręż ostateczny czyli wiek. Choć w zasadzie kiedy piszę o dinozaurach to nie znaczy, że osobiście karmiłam je marchewką. 🫢 -
Przez Pokraka · Napisano
Dokładnie, nikt nie wybiera lektury pod kontem wieku i atrakcyjności autora, nie mogę pojąć dlaczego forum miałoby być wyjątkiem. -
Widziałem dwie opcje, ale zapewne trzecia jest jeszcze bardziej interesująca 😅😎 -
Jak będziesz tak robiła w kuchni, to znowu spalisz całe jedzenie 😎 -
-
-
Najnowsze Tematy
-