admin 300 Napisano 28 Września 2018 Witamy użytkowników z już nie działającego Forum Dyskusyjnego Arena, mamy nadzieję, że w tym nowym miejscu odnajdziecie coś dla siebie. W naszym gronie znajduje się kilku użytkowników w/w forum, mamy nadzieje że owym użytkownikom forum użytkuje się bardzo dobrze My tak szybko nie znikniemy z sieci Internet, a to dzięki Wam forumowiczom. Dzięki Wam istniejemy i się rozwijamy. W razie problemów technicznych lub propozycji dotyczących forum, możecie zwracać się do @RAWWWR oraz do mnie. Odpowiemy na Wasze wszelkie sugestie i pytania Serdecznie zapraszamy do rejestracji i udzielania się Miłych i owocnie spędzonych chwil na Forum Nastroik Życzy Ekipa Forum! 2 MXY i Lala z nieba zareagowały na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RAW 788 Napisano 28 Września 2018 Życzę wszystkim nowo przybyłym użytkownikom na forum, Miłych i dużej ilości spędzonych chwil na naszym forum. W razie potrzeby pomocy z komputerem, doradzeniem w dobraniu podzespołów i ogólnie branżą IT można śmiało kierować do mnie na PW - również w sprawach wymienionych wyżej czyli problemy techniczne z forum lub propozycje dotyczących forum można kierować się do mnie lubi do samego @admin. Pozdrawiam i życzę miłego pobytu ? 2 Lala z nieba i MXY zareagowały na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maybe 4 870 Napisano 25 Lipca 2021 A dlaczego Arena zniknęła? Słyszałam że to było dobre forum... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacennty 2 931 Napisano 25 Lipca 2021 8 minut temu, Maybe napisał: A dlaczego Arena zniknęła? Słyszałam że to było dobre forum... Gdzieś jest temat o tym forum ale nie wiem gdzie ? Idę poszukać! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacennty 2 931 Napisano 25 Lipca 2021 1 Maybe zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkina 3 630 Napisano 25 Lipca 2021 Najdziwniejsze rzeczy działy/ dzieją (nie wiem) z Elfami? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maybe 4 870 Napisano 25 Lipca 2021 15 minut temu, Jacenty napisał: Gdzieś jest temat o tym forum ale nie wiem gdzie ? Idę poszukać! Ok dzięki, nie wiem, nigdy tam nie byłam ? ale słyszałam, że było fajne ...poczytam Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maybe 4 870 Napisano 25 Lipca 2021 @Jacenty A to ci numer z tego admina. Brak szacunku dla ludzi. Bo przecież to jego forum tworzyli ludzie. 1 Jacennty zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacennty 2 931 Napisano 25 Lipca 2021 Forum było fajne i tak przez admina dziwnie wszystko się skończyło. Ale są gorsze fora Kath.. i Elf.. bo tam baby rządzą i sobie szaleją ? 1 Maybe zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkina 3 630 Napisano 25 Lipca 2021 1 minutę temu, Jacenty napisał: Forum było fajne i tak przez admina dziwnie wszystko się skończyło. Ale są gorsze fora Kath.. i Elf.. bo tam baby rządzą i sobie szaleją ? Piszesz o dwóch Paniach L? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jacennty 2 931 Napisano 25 Lipca 2021 7 minut temu, Arkina napisał: Piszesz o dwóch Paniach L? Tak ? 1 Arkina zareagowało na to Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maybe 4 870 Napisano 25 Lipca 2021 6 minut temu, Jacenty napisał: Forum było fajne i tak przez admina dziwnie wszystko się skończyło. Ale są gorsze fora Kath.. i Elf.. bo tam baby rządzą i sobie szaleją ? Nie wiem czy to wina bab czy nadużywania alko i kompleksów Na elf byłam krótko, poziom zbyt żenujący, kompletnie nie dla mnie. Bez urazy, w końcu sama tam byłam jakiś czas, może miesiąc/dwa, ale wtedy, gdy tam byłam nikt normalny się już nie wypowiadał. Na kath byłam nawet modem, dlatego dużo wiem, co się dzieje od spodu ? patologia. Poziom Lilki to jest ten sam poziom co patostreamrów. Choć patostreamerzy chociaż pokazują prawdę, a ona nic prawdziwego na forum o sobie nie napisała ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach